Αυτοματισμοί

Δομημένη καλωδίωση

117 4292x2808 all free download

Η Δομημένη Καλωδίωση συνδυάζει όλες τις καλωδιώσεις για ανταλλαγή δεδομένων, σημάτων, και έλεγχο επικοινωνιών σε ένα ενιαίο παγιωμένο σύστημα καλωδίωσης. Αυτό σημαίνει ότι όλη η καλωδίωση, συμπεριλαμβανομένου του δικτύου, του τηλεφώνου, του βίντεο, του ήχου, της ασφάλειας, του ελέγχου θέρμανσης και ψύξης, του φωτισμού, και οτιδήποτε άλλο προγραμματίζεται, σχεδιάζεται, εγκαθίσταται, και ρυθμίζεται ως ένα ενιαίο σύστημα.

Η εταιρεία ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ δραστηριοποιείται στις εγκαταστάσεις δομημένης καλωδίωσης από το 1994 και εγγυάται για τη σωστή εγκατάσταση και λειτουργία των δικτύων που εγκαθιστούμε.
Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους ηλεκτρολόγους μηχανικούς και ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες οι οποίοι μελετούν το χώρο σας και σχεδιάζουν το σύστημα δομημένης καλωδίωσης που ταιριάζει στο χώρο και τις ανάγκες σας.

patch cord

Δουλεύουμε με γνώμονα τα διεθνή πρότυπα (όπως ΕΙΑ/ΤΙΑ 568 Β1,Β2,Β3, ΙSΟ 11801,ΤΙΑ 569 κλπ.) και είμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες κορυφαίων εταιρειών όπως Panduit, Legrand, Brand-Rex, R&M, AMP,Central ,CommScope κ.α.

Χρησιμοποιούμε υλικά αρίστης ποιότητας έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα ,η αξιοπιστία και η λειτουργικότητα των δικτύων μας.
Η εταιρεία μας διαθέτει όργανα ελέγχου και πιστοποίησης τελευταίας τεχνολογίας και κορυφαίων οίκων (όπως το Fluke DSX-5000 INTL) που εξασφαλίζουν την ακρίβεια των μετρήσεων ,συνεχή και αποδοτική λειτουργία του δικτύου σας.

patch panel

Η εταιρείας μας παραδίδει φάκελο με τη μελέτη, το σχεδιασμό και τις πιστοποιήσεις του δικτύου σας .

Παραδοτέα Δικτύου Δομημένης καλωδίωσης.

Δείγμα

1. Σχέδιο-κεντρικό διάγραμμα κάθετης καλωδίωσης ( Διασύνδεση κατανεμητών ή Backbone).
2. Κεντρικό διάγραμμα οριζόντιας καλωδίωσης.
3. Σχέδιο αποτύπωσης και τερματισμού των patch panels στο rack της οριζόντιας και της κάθετης καλωδίωσης.

Λίγα λόγια για τη Δομημένη καλωδίωση pdf         118 4288x2796 all free download