Ηλεκτρολογικά Έργα

 

ilektr

Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ αναλαμβάνει με αμεσότητα κάθε είδους ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και ηλεκτρολογικών έργων, για κάθε είδους κτίρια όπως κατοικίες, γραφεία καταστημάτων, εμπορικά κέντρα βιομηχανικά κτίρια, ξενοδοχεία, αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων, έργα ειδικών απαιτήσεων κ.α.

ΗΛ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2Προσφέρουμε ποιότητα και εγγύηση στην εργασία μας σύμφωνα με το ελληνικό πρότυπο, ΕΛΟΤ HD384,όπου οι απαιτήσεις των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων βασίζονται σε έγγραφα εναρμόνισης της σειράς HD384 που εκδίδονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ηλεκτροτεχνικής Τυποποίησης (CENELEC) και το οποίο αποτελεί πρότυπο για την μελέτη, την κατασκευή, τις αλλαγές , τις προσθήκες και τους ελέγχους των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων στην Ελλάδα.


Σκοπός μας είναι να εξασφαλίσουμε και να διατηρήσουμε την αξιοπιστία και την ασφάλεια των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων που εγκαθιστούμε.

Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ διαθέτει πολυετή πείρα και εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από Πτυχιούχους Ηλεκτρολόγους μηχανικούς και τεχνικών ηλεκτρολόγων που παρέχουνυψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ισχυρών και ασθενών ρευμάτων.

ΗΛ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Προσφέρουμε ποιότητα και εγγύηση στην εργασία μας προτείνονταςοικονομικές και ποιοτικές λύσεις για οποιαδήποτε εγκατάσταση.

Η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένη ηλεκτρολογική μελέτη, προμήθεια και τοποθέτηση υλικών αρίστης ποιότητας ,την επίβλεψη και συντήρηση των έργων μας.

Είμαστε υπερήφανοι διότι όλο και περισσότερες εταιρείες μας εμπιστεύονται και συνεργάζονται μαζί μας.

Λίγα λόγια για τις Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις  pdf